Nissoga logo
Ett naturnära bostadsområde
Om Brf. Nissöga

Det går inte att undvika att se dem, de nya, arkitektritade flerbostads-husen som NCC har byggt på Forskargränd 20 - 26 i Östra Ursvik. Detta är ett drömboende för dig som gillar natur men ändå vill ha stadens puls på behörigt avstånd. Trött på att renovera? Här är allt helt nytt!

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 2009
Hiss: Ja
Fönster: 3-glasFörening: BRF Nissöga Brf Nissöga består av 53 bostadsrättslägenheter fördelat på fyra flerbostadshus. Föreningens fastigheter har en sammanlagd bostadsyta om ca 5179kvm.

Elförbrukning: Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang.

Kabel-TV/Bredband/Ip-telefoni: Föreningen är ansluten till kabel-tv, bredband och IP-telefoni via Telia trippel play som ingår i månadsavgiften.

Parkering: Föreningen tillhandahåller 50 bilplatser med elstolpe som uthyres till bostadsrättsinnehavarna till en kostnad om 300kr per månad. Fyra av platserna är handikappsplatser.

Sophantering: Föreningen har 2 st källsorteringsrum i särskilda byggnader på fastighetens mark.

Föreningen har inte gemensam tvättstuga. Tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga lägenheter.

Förråd: Till varje lägenhet hör ett förråd beläget i markplan. Undantaget är lägenheterna på 125kvm respektive 153kvm. Förråd till dessa bostäder finns i lägenheterna. Förrådsytan är
ej inräknat i boytan.

Bostadsbeskrivning
Mycket väldisponerade bostäder med öppen planlösning. Underbara sällskapsytor och ett rikligt ljusinsläpp karaktäriserar dessa lägenheter. Brf Nissöga har sammanlagt 53 st lägenheter i flera olika storlekar.Lägenheternas strl i kvm:

2 Rok - 52 kvm
2 Rok - 54 kvm
2 Rok - 60 kvm
2 Rok - 66 kvm
2 Rok - 75 kvm

3 Rok - 91 kvm

4 Rok - 95 kvm
4 Rok - 108 kvm
4 Rok - 125 kvm
4 Rok - 153 kvm

Vägbeskrivning & karta
Gå till vanliga webb-startsidan

SMS:a dina frågor till styrelsen!