den 29 november 2020 (v48)Brf Nissöga i Ursvik, ett naturnära bostadsområde!

 

UrsviksNytt år 2009 - 2010
 

Välkommen till nyhetsbrevet ”UrsviksNytt” för dig som bor i Ursvik.
Tanken är att du med oregelbunden kontinuitet ska få information om vad som händer i området.


Vi presenterar en aktuell nyhet från varje nyhetsbrev.UrsviksNytt år 20102010-12-13
UrsviksNytt nr 5

Öppet hus 1 december
När vinterkylan var som hårdast arrangerade vi ett öppet hus med glögg/kaffe och lussebulle. Trots kylan var det en del som vågade sig ut för att träffa byggherrar och kommunen för att ställa frågor och räta ut eventuella frågetecken och barnen fick möjlighet att göra lite fina julkort.

Ladda ner UrsviksNytt nr 5 här!
2010-09-17
UrsviksNytt nr 4

Förskolan Granatäpplet invigd
Fredagen den 3 september invigdes förskolan Granatäpplet. Massor av barn och föräldrar var på plats, tillsammans med kommunstyrelsens ordförande. Invigningen bjöd också på tipspromenad och musikuppträdanden samt ballonger och frukt.

Ladda ner UrsviksNytt nr 4 här!
2010-06-24
UrsviksNytt nr 3

Det öppnas nya vägar
Den 21 juni kommer vi att öppna Igelbäcksvägen förbi Älvkvarnsskolan fram till Gräsvägen. Vi kommer sedan att öppna Grönlingens väg mellan Igelbäcksvägen och Gräsvägen den 9 augusti, samtidigt flyttas Älvkvarns-skolans P-platser från Igelbäcksvägen till skolans ordinarie P-plats vid Grönlingens väg.
 
Ladda ner UrsviksNytt nr 3 här!2010-05-24
UrsviksNytt nr 2

Ursviks holme
Arbetet med Ursviks holme kommer att starta nu innan sommaren och det arbetet väntas bli klart till hösten. Då hoppas vi att alla Ursviksbor ska ta med sig picknick-korgen och utforska de små vindskydden/kojorna som kommer att finnas eller att bara ta en skön promenad genom grönskan. Vår förhoppning är att Ursviks holme skall bli mer tillgänglig för alla och inbjuda till en promenad även i höstmörkret.

Ladda ner UrsviksNytt nr 2 här!2010-02-26
UrsviksNytt nr 1

Hornbach kommer till Sundbyberg - Det tyska företaget slår upp portarna till sitt varuhus i Sundbyberg under våren 2012, det blir deras tredje varuhus i Sverige. Varuhuset kommer att ligga längs Enköpingsvägen. För att kunna ta sig dit med bil byggs en ny väg parallellt med Enköpingsvägen mot Hallonbergen. Besök även deras webbplats: www.hornbach.com

Ladda ner UrsviksNytt nr 1 här!UrsviksNytt år 20092009-12-18
UrsviksNytt nr 2

Aktivitetsparken - Genom ett bidrag från NCC blir det nu möjligt för kommunen att under våren 2010 komplettera aktivitetsparken med en klätterställning för de mindre barnen. I takt med att Ursvik växer tittar stadsbyggnadsprojektet på möjligheter för flera lekplatser.

Ladda ner UrsviksNytt nr 2 här!
 


 


2009-10-23
UrsviksNytt nr 1

Förskolan - I kvarteret Granatäpplet, norr om aktivitetsparken bygger Sundbybergs stad en förskola med 6 avdelningar. Förskolan kommer att ligga i skogsbacken och både byggnaden och utemiljön
utformas så att den ska samspela med miljön runtomkring. Förskolan blir ett lågenergihus med sedumtak. Inflyttningen är planerad till augusti 2010.

Ladda ner UrsviksNytt nr 1 här!